Finans- och Försäkringsbranschens Arbetslöshetskassa

Mina Sidor blir ännu bättre

Den 21 november uppgraderas portalen Mina Sidor. Du kommer då bland annat att kunna ladda upp dokument i inloggat läge istället för att som idag skicka in dem med post. Om du inte redan är användare av Mina Sidor rekommenderar vi att du blir det. Genom Mina Sidor kan du enkelt skicka meddelanden till din handläggare och i den uppgraderade versionen kommer du på ett överskådligt sätt att kunna följa ditt ärende. Du loggar som tidigare in i Mina Sidor med ditt BankID.

Flera nyheter i Mina Sidor

För att det ska bli enklare för dig att söka a-kassa kommer du att kunna göra mer i Mina Sidor än vad du kan i dag. Här är ett par nyheter:

  • Du kommer att kunna tidrapportera och få din utbetalning en gång i veckan. Tidigare behövde du vänta två veckor för att kunna fylla i dem.
  • Ansökan om ersättning kommer nu att kunna göras helt digitalt i Mina Sidor.
  • Pappersblanketter byts ut mot e-tjänster. Det kommer att finnas fler e-tjänster och du kommer att få en checklista om det är något mer vi på a-kassan behöver beroende på den information du lämnar.
  • Du kommer också att via Mina Sidor kunna be din arbetsgivare fylla i ditt arbetsgivarintyg digitalt.

Om du har frågor om Mina Sidor eller om du har problem med att använda tjänsten så hjälper vi dig gärna. Ring oss på telefon 08-7911750

Observera att om du ha sparat en genväg i din webbläsare till Mina Sidor så fungerar denna inte efter den 21 november. Den nya länken blir https://ffa.minasidor.org .

 

Du som har en pågående ansökan om ersättning kommer att få upp en sida utan uppgifter om att du har ett pågående ärende.

Du behöver dock inte skicka in en ny ansökan eller på nytt skicka in sådant du redan har sänt oss. Endast de uppgifter vi redan har meddelat dig att vi fortfarande väntar på.